Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!
Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!
Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!
Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!
Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!
Slider

Maastricht 2021 zal het vierde Internationale Forum van het EJP in Nederland 200 deelnemers van over heel Europa van 13 tot en met 21 April 2021 om over politieke onderwerpen te debatteren, ideeën te delen en nieuwe culturen te ontdekken.Het is voor het eerst dat het EJP een Internationale Conferentie naar Maastricht brengt - wellicht de meest Europese stad van Nederland. Met als overkoepelend thema “The Digital Generation: Setting an Innovative Agenda” zullen onze deelnemers relevante problemen bespreken en met innovatieve oplossingen komen. Onderweg zullen ze kritisch leren denken en grensoverschrijdende vriendschappen vormen..

Covid-19

We realiseren ons dat maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus wellicht nog steeds gelden in april volgend jaar. Wij willen dat deze jongerenbijeenkomst op een veilige en gezonde manier plaatsvindt en ontwikkelen daartoe verschillende scenarios - vraag ons vooral om de details! Ook zijn wij in constant contact met onze partnerlanden over de ontwikkelende reisadviezen en wat dit betekent voor onze deelnemers. Meer informatie vindt u hier.

Wat wij doen
forum for youth

We bieden jongeren een platform waar ze hun meningen over Europese politieke en sociale problemen kunnen vormen en te uiten in een open en verwelkomende sfeer.

dialogue

We moedigen intercultureel begrip en vredesopbouw aan door jonge Europeanen met verschillende achtergronden dichter bij elkaar te brengen om ideeën, meningen en gewoonten te delen.

skills

We bieden jonge mensen over heel Europa verschillende mogelijkheden tot persoonlijke groei en het ontwikkelen van vaardigheden door non-formeel onderwijs.

network

We creëren een netwerk van de volgende generatie jonge changemakers, voorzien van kennis en vaardigheden die nodig zijn om de wereld om hen heen positief te veranderen.