Banner_5
Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!
Banner_3
Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!
Banner_2
Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!
Banner_4
Maastricht 2021
Ontmoet Jong Europa!

Maastricht 2021 zal het vierde Internationale Forum van het EJP in Nederland zijn en zo’n 200 deelnemers van over heel Europa samenbrengen van 15 tot en met 20 April 2021 om over politieke onderwerpen te debatteren, ideeën te delen en nieuwe culturen te ontdekken.Door de aanhoudende coronaviruspandemie, is het evenement geheel online! De tweehonderd deelnemers zullen via videoverbinding meepraten. In plaats van de deelnemers naar Maastricht brengen, brengen wij Maastricht - misschien wel de meest Europese stad van Nederland - naar de deelnemers! Met als overkoepelend thema “The Digital Generation: Setting an Innovative Agenda” zullen onze deelnemers relevante problemen bespreken en met innovatieve oplossingen komen. Onderweg zullen ze kritisch leren denken en grensoverschrijdende vriendschappen vormen.

Wat wij doen
forum for youth

We bieden jongeren een platform waar ze hun meningen over Europese politieke en sociale problemen kunnen vormen en te uiten in een open en verwelkomende sfeer.

dialogue

We moedigen intercultureel begrip en vredesopbouw aan door jonge Europeanen met verschillende achtergronden dichter bij elkaar te brengen om ideeën, meningen en gewoonten te delen.

skills

We bieden jonge mensen over heel Europa verschillende mogelijkheden tot persoonlijke groei en het ontwikkelen van vaardigheden door non-formeel onderwijs.

network

We creëren een netwerk van de volgende generatie jonge changemakers, voorzien van kennis en vaardigheden die nodig zijn om de wereld om hen heen positief te veranderen.